Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

9 Ιαν 2018

Μόνωση - Στεγανοποίηση μπαλκονιών


Η στεγανοποίηση και μόνωση των μπαλκονιών, είναι εργασία που απαιτείται για να αποφύγουμε τα προβλήματα από τη διείσδυση του νερού προς τους κάτω ορόφους αλλά και στο δάπεδο των εσωτερικών χώρων .

Η στεγανοποίηση δε κάτω από τα πλακάκια είναι πολύ σημαντική για την καλή υγρομόνωση των σπιτιών.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η υγρομόνωση και αποφεύγεται η εκ των υστέρων προσπάθεια στεγανοποίησης που μπορεί να οδηγήσει σε ξήλωμα και τοποθέτηση νέων πλακιδίων.

Για την στεγανοποίηση πάνω από την πλάκα σκυροδέματος εφαρμόζεται τσιμεντοκονία με κλίση.

Η τσιμεντοκονία μπορεί να γίνει είτε με έτοιμα προϊόντα , είτε με παραδοσιακή τσιμεντοκονία ενισχυμένη με οικοδομική ρητίνη.

Η ένωση του δαπέδου με το στηθαίο είτε σφραγίζεται με Αυτοκόλλητη ταινία (χρησιμοποιείται για ένωση υλικών όπου οι μόνιμες συνδέσεις απαιτούν απαραίτητη ευελιξία και αντίσταση στην υγρασία και τη γήρανση) , είτε εξομαλύνεται με επισκευαστική κονία.

Μετά το στέγνωμα της τσιμεντοκονίας ακολουθεί η εφαρμογή ελαστικού τσιμεντοειδούς κονιάματος εφαρμοζόμενο με βούρτσα ή ρολό.

Η εφαρμογή γίνεται σε δύο στρώσεις με ενδιάμεση τοποθέτηση υαλοπλέγματος.

1. Αρχικά εφαρμόζεται η πρώτη στρώση και ενώ είναι ακόμα νωπό εγκιβωτίζεται το υαλόπλεγμα.

2. Μετά από 4-5 ώρες εφαρμόζεται η δεύτερη στρώση , ώστε να καλυφθεί πλήρως το υαλόπλεγμα.

3. Ακολουθεί η τοποθέτηση των πλακιδίων με τη χρήση βελτιωμένης κόλλας.

4. Η αρμολόγηση γίνεται με βελτιωμένο ελαστικό αρμόστοκο, που έχει υδατοαποθητική και αντιμηκυτιακή δράση.

5. Η σφράγιση των κατασκευαστικών αρμών (ένωση δαπέδου με στηθαίου) και των αρμών διαστολής (προτείνονται αρμοί ανά 25-40m2 ανάλογα μα τη διάσταση του μπαλκονιού), γίνεται με κορδόνι πολυαιθυλενίου, σιλικόνη η πολυουρεθανική μαστίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us